Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο επιταχύνει με την πόρτα ανοιχτή – Η στιγμή που ο οδηγός πατάει γκάζι [vids]Η πίσω πόρτα χάλασε και ο οδηγός αποφάσισε να συνεχίσει το δρομολόγιο στη Θεσσαλονίκη. Οι εικόνες με το λεωφορείο κάνουν το γύρο του διαδικτύου...


Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ συνεχίζει το δρομολόγιο με μία από τις πόρτες του να παραμένει ανοιχτή. Όπως περιγράφει μάλιστα ο επιβάτης που τράβηξε τις εικόνες, «ο οδηγός διαπίστωσε ότι η πίσω πόρτα του λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής No 32 «Κ. Ηλιούπολη- Αριστοτέλους», δεν κλείνει και αναγκάστηκε να συνεχίσει.»


Όπως βλέπουμε μάλιστα το λεωφορείο επιταχύνει. Σύμφωνα με τον επιβάτη, από τους Αμπελόκηπους μέχρι τον Εύοσμο η πόρτα παρέμενε ανοιχτή, ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο στις θέσεις με λίγους όρθιους επιβάτες.


Το λεωφορείο με τις ανοιχτές πόρτες
Ανάλογες εικόνες είχαμε και πριν από ένα χρόνο και πάλι στη Θεσσαλονίκη.Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης με το σχόλιο «ασε το αμάξι σπιτι μου είπαν. Μετακινήσου με λεωφορείο μου είπαν. Είναι ασφαλές μου είπαν», θα δείτε πως κατά τη διάρκεια του δρομολογίου η πόρτα είναι ανοιχτή και ο οδηγός του επιταχύνει…
Πηγή: thestival.gr, seleo.gr


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις