Η πανέμορφη ανιψιά της Νταϊάνα έκλεψε την παράσταση με σμαραγδί φόρεμα
Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες, ενώ έχει ποζάρει και για τους πιο διάσημους οίκους μόδας.


Η σημερινή της εμφάνιση όμως στον γάμο του εξαδέλφου της Χάρι, κατάφερε να κλέψει την παράσταση.


Η Lady Kitty Spencer, το πανέμορφο 27χρονο μοντέλο, έφτασε στο Windsor για τον βασιλικό γάμο συνοδευόμενη από την αδελφή Lady Eliza, τον αδελφό Louis και τη μητέρα Victoria.


Το υπέροχο πράσινο φόρεμά της -συνδυάστηκε τέλεια με πορτοκαλί τσάντα και ψηλοτάκουνα στο ίδιο χρώμα, και το Philip Treacy, καπέλο με βέλο, που είναι από τα πιο ωραία που είδαμε έως τώρα.


Η νεαρή σοσιαλιτέ έλαμπε στο σμαραγδένιο Dolce & Gabbana σύνολο.


Οι μεγαλύτερες αδελφές της πριγκίπισσας Diana, Lady Sarah McCorquodale, 63 ετών, και η Lady Jane Fellowes, 61 ετών, και τα παιδιά τους, παρακολούθησαν επίσης.θα παρευρεθούν επίσης στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.


ApimagesApimagesΠηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις