Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει ποιος ράβει το νυφικό της και άλλες λεπτομέρειες του γάμου [εικόνες]Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει ποιος ράβει το νυφικό της και άλλες λεπτομέρειες του γάμου [εικόνες]
Την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.


Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις προετοιμασίες και τις λεπτομέρειες του γάμου της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και ποια σχεδιάστρια θα επιμεληθεί το νυφικό της.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι το νυφικό της θα επιμεληθεί η Σήλια Κριθαριώτη. Ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη σε τι γραμμή θα είναι, γιατί απλά δεν είναι έτοιμο.

Οσο για την επιλογή τους να παντρευτούν στην Σίφνο, η ίδια εξήγησε πως το νησί το επιλέξανε λόγω της Μαρίνας Βερνίκου και πως ήθελαν γενικότερα να παντρευτούν σε νησί.

Επίσης, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε πως με τα του γάμου ασχολείται περισσότερο εκείνη λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της.

«Βοηθοί» της φυσικά στην προσπάθεια αυτή του να στήσει τον γάμο της ακριβώς όπως τον ονειρεύεται είναι η μητέρα της και η μέλλουσα πεθερά της.

Η καλλονή σύντροφός του Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε και για τα επαγγελματικά της, αποκαλύπτοντας πως της έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανόδη, αλλά τα πράγματα  δεν προχωράνε».

Στα σχέδια του ζευγαριού είναι και ένα παιδάκι όπως εξομολογήθηκε η ίδια χωρίς ωστόσο να θέτουν χρονοδιαγράμματα, όπως υπογράμμισε.
Πηγή 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις