"Έτσι είναι όταν μαθαίνεις πως η κόρη σου βρέθηκε νεκρή" (video)


Ήταν τον Οκτώβριο του 2015 όταν η 18χρονη...
Ebby Steppach εξαφανίστηκε στο Άρκανσας των ΗΠΑ - Η υπόθεση είχε μείνει άλυτο μυστήριο επί τρία περίπου χρόνια.
Λίγο πριν την εξαφάνισή της, η 18χρονη είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον αδελφό της, ο οποίος είπε στην αστυνομία πως ακουγόταν αποπροσανατολισμένη και μπερδεμένη, καθώς έλεγε πως είχε χαθεί και δεν ήξερε ούτε πού βρισκόταν ούτε με ποιον.
Για σχεδόν τρία χρόνια, οι γονείς της δεν σταμάτησαν αν ζητούν τη βοήθεια οποιουδήποτε γνώριζε κάτι για την υπόθεση.
Τα λείψανα της 18χρονης ανακάλυψαν οι Αρχές αυτή την εβδομάδα μέσα σε έναν σωλήνα, στο πάρκο όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της. Η ανακάλυψη αποτέλεσε έκπληξη, καθώς οι Αρχές είχαν ερευνήσει ξανά εκεί.
Με την έναρξη όμως νέας έρευνας, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν ρομπότ μέσα στο σωλήνα. Έτσι, οι Αρχές έφτασαν στο μακάβριο εύρημα.
Η οικογένειά της δημοσιοποίησε, μέσω Facebook, δήλωση, στην οποία επιβεβαιώνει πως ταυτοποιήθηκαν τα οστά και ανήκουν στη 18χρονη.
«Για καιρό αναρωτιόμουν πώς θα ήταν, ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας, ένα χτύπημα στην πόρτα; Τα ουρλιαχτά, δεν μπορούσα να τα βγάλω αρκετά δυνατά, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν μπορώ να σταθώ. Θέλω να πάω σπίτι και να καλύψω τα αυτιά μου και την καρδιά μου. Δεν θέλω να πονάω πια. Έτσι είναι όταν μαθαίνεις πως βρέθηκε η νεκρή σου κόρη» ήταν η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της.
Δείτε το βίντεο:
tromaktiko


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις