Είναι έγκυος η Meghan Markle;Μια εβδομάδα έχει περάσει σχεδόν από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και ήδη οι πρώτες φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη έχουν φουντώσει!


Το νιόπαντρο ζευγάρι εδώ και ένα μήνα έχει βάλει μπροστά για το βασιλικό μωρό, αναφέρει το Hollywood Life, επικαλούμενο βασιλική πηγή.


«Ο Harry ζήτησε από την Meghan να σταματήσει να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια προκειμένου να μείνει έγκυος» δήλωσε βασιλική πηγή στο Hollywood Life.


«Στην πραγματικότητα, οι προσπάθειες ξεκίνησαν πριν ένα μήνα, αν και τις εβδομάδες πριν το γάμο είχαν πολλές ευθύνες στο μυαλό τους. Είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουν να αποκτήσουν παιδιά το συντομότερο δυνατόν» πρόσθεσε η πηγή.


Ο 33χρονος πρίγκιπας και η 36χρονη έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδιά από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Νοέμβριο.


Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για παιδιά, ο Harry απάντησε: «Ένα βήμα την φορά και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τη δική μας οικογένεια στο εγγύς μέλλον». Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το χαμόγελό του.


Να σημειωθεί, ότι τα παιδιά τους δεν θα έχουν τίτλο πρίγκιπα ή πριγκίπισσας με τη γέννησή τους. Όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, τα παιδιά τους θα αποκαλούνται Λόρδοι ή Lady.


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις