«Μου προκαλείτε διάθεση για εμετό»

Οι εκλογές στον ΕΔΟΕΠ είναι μια διαδικασία πίκρας. Το ταμείο υποβαθμισμένο, οι υποσχέσεις αθετημένες, το μέλλον αβέβαιο, οι επικουρικές ψαλιδισμένες. Πολλοί θα πάνε να ψηφίσουν με βαριά καρδιά, απογοητευμένοι
και παγιδευμένοι. Και κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν ούτε την ψήφο τους. Ανάμεσά τους ο Μάνος Τσαγκαράκης που με ανάρτησή του στη σελίδα «Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΠ» δηλώνει ότι δεν θέλει να ψηφίσει και αναφέρει τη διάθεσή του «για εμετό». Ολόκληρη η ανάρτησή του ακολουθεί:

«Μετά από 39 χρόνια στην δημοσιογραφία, είναι η πρώτη φορά που δεν θέλω να πάω να καταθέσω την ψήφο μου. Σκεφτείτε όλοι εσείς οι υποψήφιοι, οι παρατρεχάμενοί τους, οι πρώην κι οι επόμενοι, πόσο μεγάλη διάθεση για εμετό μου προκαλείτε... Μόνο αυτό».
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις