Βασίλαρος!

Στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη ο Στ. Κούλογλου είπε ότι "δεν πρέπει να υπάρχει στη χώρα η λογική της Ψωροκώσταινας", έκφραση που έχει διατυπωθεί τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και γραπτώς γύρω στα 3 δισεκατομμύρια φορές.
Ο Βασίλιας Κικίλιας, που βρισκόταν στο πάνελ, τινάχθηκε σα να τον χτύπησε κεραυνός και άρχισε να φωνάζει "Είπατε τη χώρα μου ψωροκώσταινα; Να το πάρετε πίσω". Ο Κούλογλου προσπαθούσε να.. του εξηγήσει, ο Παπαδάκης του έλεγε να ηρεμήσει, αλλά ο Βασίλαρος αμετακίνητος "Δεν μπορείτε να λέτε τη χώρα ψωροκώσταινα". Ήταν τόσο εξοργισμένος, που δήλωσε ότι αποχωρεί γιατί είπαν τη χώρα Ψωροκώσταινα. Στη συνέχεια, για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν την ανυποχώρητη στάση, το περιέγραψε και στο λογαριασμό του στο twitter.
Συγχαρητήρια στον Βασίλαρο, που μας έδωσε ίσως το κλασικότερο παράδειγμα "πολιτικής" πρακτικής, όπου συναντάται μαγικά ο καραγκιοζέ "πατριωτισμός" και ο υψηλός δείκτης ευφυίας.

YΓ: Εν τω μεταξύ μόλις μπήκα στο βίντεο που περιλαμβάνει όλη την εκπομπή. Ο Κούλογλου μιλάει για "λογικη της Ψωροκώσταινας" στις 9.01 και ο Κικίλιας ξαφνικά σα να τον τσίμπησε μύγα στις 9 και δέκα (και αφού έχει κοιτάξει το κινητό του) αρχίζει να δίνει το σόου.

- από το fb  του Δημήτρη Σούλτα

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις