Η Μιζεράκη του «Power of Love» τώρα και στο θέατρο – Η μεταμφίεση του Σεφερλή σε Στέλλα που… έγραψε (pic)Ως Στέλλα Μιζεράκη από το «Power of Love» αποφάσισε να «χτυπήσει» αυτή τη φορά ο Μάρκος Σεφερλής.


Για χάρη της παράστασης «Greece The Musicult» που ανεβαίνει σε μερικές ημέρες στο Δελφινάριο, ο Μάρκος έγινε… Στέλλα Μιζεράκη, με την αφίσα – promo να μας δίνει μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε.


Με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ και το ξανθό μαλλί της Στέλλας, ο ηθοποιός κάνει ξανά την ανατροπή και δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί.

Η Στέλλα, βλέπετε, θεωρείται η πιο χαρακτηριστική παρουσία του ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με το όνομά της να ακούγεται περισσότερο από όλα τόσο στα Μέσα όσο και στα social media. Ξεπερνά, μάλιστα, σε followers όλους τους άλλους παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι.


Δεν θα μας κάνει την παραμικρή εντύπωση αν καταφέρει να κερδίσει στον Τελικό που αναμένεται να δούμε σε μερικές εβδομάδες…


Μα και στην πόζα ίδιος;
dailymedia.gr


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις