Νέα σκληρή επίθεση ΝΔ κατά της εφημερίδας «δημοκρατία»

Νέο επεισόδιο στην σφοδρή αντιπαράθεση της εφημερίδας «δημοκρατία» με το κόμμα της ΝΔ και ειδικά με την έμπειρη δημοσιογράφο αλλά άπειρη εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ). Αφορμή για την νέα κόντρα το σημερινό πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «Περίεργη στροφή της ΝΔ για το Σκοπιανό / Θολώνει τα νερά η Σπυράκη».
Η ΝΔ επ' αυτού έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση κατά της εφημερίδας..
κάνοντας λόγο για fake news κατηγορώντας την «δημοκρατία» ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κατά του κόμματος της ΝΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
"Σε κάθε άλλη περίπτωση το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» θα διδασκόταν ως το απόλυτο παράδειγμα fake news αφού αποδίδει σε εισαγωγικά πράγματα που δεν ελέχθησαν ποτε! Όμως, πρόκειται για τη «Δημοκρατία» και οι πολίτες ξέρουν ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα απλώς εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κατά της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά τώρα που ο κυβερνητικός συνεταιρισμός, που με τόση ζέση στηρίζουν κλονίζεται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Αυγή αναπαράγει τα ψέματα τους. Ευχόμαστε στη «Δημοκρατία» να συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο. Καμία δουλεια δεν είναι ντροπή..."
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις