Αστυνομικοί αρνήθηκαν να έρθουν σε σύγκρουση με τους διαδηλωτές – Κατέβασαν κράνη και ασπίδες
Φυσικά στην
Ιταλία και οχι στην Ελλάδα. Σε αντίθεση με τα επεισόδια που έγιναν στην Μακεδονία όπου τα ΜΑΤ προπυλάκισαν τους Έλληνες διαδηλωτές.

Οπως θα δείτε στο βίντεο οι αστυνομικοί καταχειροκροτήθηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος
/**/

Ιταλία . Αστυνομικοί αρνήθηκες να έρθουν σε σύγκρουση με τους διαδηλωτές . Βγάζουν τα κράνη και αφήνουν τις ασπίδες κάτω . Italy. The police refused to beat the protesters and take off their helmets. The police are with their people, not against themΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!

Gepostet von Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr am Dienstag, 19. Juni 2018


 Πηγή


Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις