Καταστροφές στην Κρήτη από την έντονη βροχόπτωση


Η έντονη κακοκαιρία που έπληξε χθες το απόγευμα την Κρήτη και συγκεκριμένα την περιοχή της Μεσαράς είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν καταστροφές.Όπως αναφέρει το ekriti.gr, λόγω της έντονης βροχόπτωσης έκλεισε ο δρόμος και τα νερά παρέσυραν μπάζα και χώματα. Στο Μεσοχωριό οι δρόμοι έγιναν ποτάμια.

Σε περιοχές της Ανατολικής Μεσαράς σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το νερό στο Κεφαλάδο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων έφτασε τα 50 χιλιοστά μέσα σε λεπτά, με αποτέλεσμα χωράφια και αμπέλια να μετατραπούν σε λίμνες.
Πηγή 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις