Να επανακτήσουν οι εφημερίδες τη θέση και το κύρος τους ως διαφημιστικά μέσα

Η ΕΙΗΕΑ, στο πλαίσιο της πλήρους επαναδραστηριοποίησής της, συναντήθηκε – εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Φιλιππάκη- τόσο με την Ένωση Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΕΔΕΕ) όσο και με τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).
Η προσπάθεια της Ενώσεως είναι να επανακτήσουν οι εφημερίδες.. τη θέση και το κύρος τους ως διαφημιστικά μέσα, απαραίτητα για την προβολή και επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών. Και στις δύο συναντήσεις επικράτησε άριστο κλίμα και διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία, για την ανάπτυξη της διαφήμισης στις εφημερίδες, με κοινό όφελος. Από πλευράς ΕΙΗΕΑ τονίσθηκε εξάλλου, ότι επειδή από τις 15.9.2016 έχει καταργηθεί το αγγελιόσημο, υπάρχουν τα περιθώρια για σημαντική αύξηση του μεριδίου των εφημερίδων στη διαφημιστική δαπάνη. Και οι τρείς πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία και να προτείνουν τρόπους και κοινές δράσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του κοινού στόχου.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις