Πάει για άλλα η Τσαπανίδου - Φήμες για Epsilon

Μετά από πέντε χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό Star η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου έκλεισε τoν κύκλο της στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων. Την Παρασκευή ήταν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων για τη δημοσιογράφο στο STAR που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με την φράση που χρησιμοποιεί παντού: «Και να μην ξεχάσετε ποτέ ότι στο τέλος πάντα..
το καλό νικάει». Την ίδια ώρα αναρτούσε στους λογαριασμούς της στα social media («εννοείται και πάλι πως το καλό θα νικήσει») και ένα μήνυμα για το τελος της συνεργασίας της με το Star.  «Έτσι έκλεισε η τελευταία μου παρουσία στο @starchanneltv και ο κύκλος της συνεργασίας μου με το κανάλι. Πάμε για άλλα», έγραψε η δημοσιογράφος και ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο από την παρουσία της στο κανάλι.

ΥΓ Κάποιοι τόχουν σίγουρο πως η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη δημοσιογράφος έχει κλείσει με το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα αναφέρουν πως ο ίδιος ο επιχειρηματίας είχε ζητησει από τους συνεργάτες του να έλθουν σε επαφή μαζί της.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις