Μπλοκαρίστηκαν λογαριασμοί μιντιακής εταιρείας

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας οι τραπεζικοί λογαριασμοί κορυφαίας μιντιακής εταιρείας μπλοκαρίστηκαν.
Ο λόγος δεν σχετίζεται με "κόκκινα δάνεια" και με χρέη της εταιρείας στο Δημόσιο ή σε τράπεζες. Δικαστική απόφαση μπλόκαρε τους λογαριασμούς της.
Ο εργοδότης της βρίσκεται σε..
απόγνωση.
****
Εφημερίδες τον Ιούλιο. Εφημερίδες τον Σεπτέμβριο. Εφημερίδες τον Οκτώβριο. Παλαιοί τίτλοι επανέρχονται. Νέοι θα κρεμαστούν στα περίπτερα. Πολιτικές εφημερίδες, κουτσομπολίστικες. Κυριακάτικες. Ημερήσιες. Να διακινδυνέψει ο "Σάτυρος" μια πρόβλεψη-εκτίμηση; Στο τέλος δεν θα βγει καμία. Κι αν καταφέρει κάποια να κυκλοφορήσει δεν θα αντέξει για πολύ.
****
Παγώνει η διαδικασία αδειοδότησης των ραδιοφωνικών σταθμών στην ΕΕΤΤ. Έτσι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του "Σάτυρου". Το αστείο είναι στο που αποδίδεται η ακύρωση της αδειοδότησης. Στην αδυναμία της ΕΕΤΤ να βρει φορέα ο οποίος θα αναλάβει την μεταφορά του ραδιοφωνικού σήματος. Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα, μια ανάσα από το 2020.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις