Πως οι καναλάρχες διέλυσαν τον «αρραβώνα» Βρυώνη - Μελισσανίδη

Συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγεται ότι επιχείρησε να συνάψει ο Φίλιππος Βρυώνης, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του ΕΣΡ που στις 27 Ιουνίου απέρριψε το φάκελο της υποψηφιότητας για πανελλαδική άδεια στην εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ»… Αλλά οι αντιδράσεις των υπολοίπων ιδιοκτητών ήταν τόσο ισχυρές που..
μπλόκαραν κάθε εξέλιξη, πριν προλάβει να ευδοκιμήσει οτιδήποτε! Έτσι απο τη μια πλευρά ο Φίλιππος Βρυώνης δεν το βάζει κάτω και επιμένει να διεκδικεί μια απο τις 7 τηλεοπτικές άδειες και από την άλλη οι παραδοσιακοί καναλάρχες (Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Κυριακού, Κοντομηνάς) που δεν αφήνουν να εισχωρήσει ούτε ίχνος νέου παίκτη στην αγορά!
Οχι τον Βρυώνη δεν θέλουν στα πόδια τους για να διατηρήσουν κλειστό το «επάγγελμα», θα προτιμούσαν, εκτός διαδικασίας και τον Σαββίδη με το «Epsilon»! Ο τελευταίος όμως αποδεικνύεται – μέχρι αυτήν την ώρα τουλάχιστον, πολύ σκληρός για να πεθάνει!
Ως εκ τούτου δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν να προχωρήσει ο «αρραβώνας» Βρυώνη – Μελισσανίδη, αφού εκτός όλων των άλλων οι περισσότεροι καναλάρχες έχουν και άλλους λόγους (ο καθένας διαφορετικούς) για να μην επιτρέψουν στον «τίγρη» να μπει στα χωράφια τους!
Κατά συνέπεια το μόνο που απομένει στην εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» είναι η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χωρίς ωστόσο να έχει ελπίδες για ανατροπή της απόφασης! Μοιραία λοιπόν το μόνο ρεαλιστικό σενάριο μπροστά της είναι η δικτύωση με κανάλια της περιφέρειας για να εκπέμπει πανελλαδικά το πρόγραμμα που θα μεταδίδει από τα τοπικά κανάλια που διαθέτει στην Αττική.
- από το enimerosi24
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις