Μειώστε έως 60% το κόστος στο service του αυτοκινήτου σας

Δύο νέοι, μορφωμένοι και «ανήσυχοι» άνθρωποι αποφάσισαν να υλοποιήσουν μια πρωτότυπη ιδέα που στόχο έχει να μειώσει έως και 60% το κόστος service των αυτοκινήτων χωρίς ωστόσο να γίνουν «εκπτώσεις» στην ποιότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και στην ποιότητα της εργασίας.
Ο Νικόλας Κάζος και ο Φοίβος Φαραντάκης έκαναν την ιδέα τους πραγματικότητα δημιουργώντας μια καινοτόμα online πλατφόρμα μέσα..
από την οποία ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου μπορεί να μειώσει έως και 60% το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου του.
Όπως μάλιστα αναφέρουν και οι ίδιοι: «Είμαστε και παραμένουμε πελάτες συνεργείων αυτοκινήτων. Ωστόσο τώρα έχουμε δικαίωμα επιλογής τόσο στην τιμή όσο και στην ποιότητα των ανταλλακτικών και της εργασίας».
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Autoduder.com δίνει εκατοντάδες επιλογές στους χρήστες της ώστε να επιλέξουν την εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στο αυτοκίνητό τους και να αναζητήσει την χαμηλότερη τιμή ή το πλησιέστερο συνεργείο που δίνει όχημα αντικατάστασης ή κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που δίνει χαμηλότερη τιμή από εκείνη του τιμοκαταλόγου.
Ο χρήστης του autoduder.com εύκολα και δωρεάν, μπορεί να συγκρίνει τιμές και αξιολογήσεις και να κλείσει online ραντεβού στο καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο της περιοχής που επιθυμεί.

- από εκτενές και ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (ολόκληρο ΕΔΩ)
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις