Κύκλοι...

Οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν. Πολλές φορές επαναλαμβάνονται, ξανά και ξανά. Με το ένα σκέλος τού διαβήτη καρφωμένο στο ίδιο κέντρο και το άλλο να διαγράφει την ίδια περιφέρεια σε αλλεπάλληλα «πάλι» χοντραίνοντας τη γραμμή του απαράλλακτου σχήματος. Κάποιοι παγιδευμένοι στο εσωτερικό του, ψάχνουν την έξοδο που δεν πρόλαβαν στην
πρώτη περιστροφή τού διαβήτη πριν κλείσει ο κύκλος. Τον οποίο κάνουν τροχό τού χάμστερ. Και τρέχουν πάνω του. Μένοντας στην ίδια θέση. Στάσιμοι εν κινήσει.
(Αλλά, βρε αδερφέ, πρέπει κάποτε να βγαίνουμε από τους κύκλους που κλείνουν.)

Μπλόγκερ
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις