Η σειρά «Vikings» αναζητά ξανά και επειγόντως Έλληνες – Τι πρέπει να διαθέτετε (εικόνα)

«ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ», είναι ο τίτλος του post της σελίδας Vikings Extras, στο Facebook, μέσω της οποίας αναζητούνται για ακόμη μια φορά κομπάρσοι για τη τη δημοφιλή σειρά «Vikings» του History Channel.

Η παραγωγή λοιπόν αναζητά άνδρες άνω των 18 που να μιλούν καλά ελληνικά και να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους Visa και Ιρλανδικό Αριθμό Δημόσιων Υπηρεσιών, ενώ τέλος, διευκρινίζεται ότι όλα τα μήκη σε μαλλιά και γένια είναι αποδεκτά, αλλά προτιμητέα είναι τα μακρύτερα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις