Για… πάντα στη Mercedes ο Χάμιλτον με 45εκατ. ευρώ το χρόνο

Θα… ριζώσει ο Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes με στόχο να σηκώσει και άλλα παγκόσμια πρωταθλήματα στη Formula 1. Ο Βρετανός πιλότος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (19/7).

Είναι χαρακτηριστικό πως με το νέο συμβόλαιο ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής της χώρας του κι ένας από τους υψηλότερους παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Χάμιλτον θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 45 εκατ. ευρώ.

Η τρέχουσα συμφωνία του Χάμιλτον Βρετανού πιλότου, τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή, έληγε στο τέλος του 2018 και η Mercedes έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία. Οι συζητήσεις με τον 33χρονο Χάμιλτον είχαν πολύμηνη διάρκεια, αλλά είχαν θετική εξέλιξη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes, Τότο Βολφ, δήλωσε πως οι δυο πλευρές συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, εκτιμώντας πως ο διάσημος πιλότος θα κατακτήσει και φέτος τον τίτλο στη Formula 1.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις