Άμα ξεχάσεις το password κλειδώνεις τη ζωή σου απ’ έξω...

Η ζωή μας έχει γεμίσει κωδικούς. Για τις τραπεζικές κάρτες, τα κινητά τηλέφωνα, το facebook και το twitter, την εφορία, τους συναγερμούς ασφαλείας, τους πόντους αγορών στο σούπερ μάρκετ (αν δεν έχεις μαζί την κάρτα), το wi-fi. Ξεχνάς το pin και κλειδώνεις τη ζωή σου απ’ έξω. Το άκρον άωτον της λογικής του password αποτελεί η χρήση του σε –ορισμένες ευτυχώς– τουαλέτες αναψυκτηρίων, ταχυφαγείων κ.λπ. Εκεί, δηλαδή, όπου χρειάζεται ταχύτητα, ακρίβεια και
ψυχραιμία προς αποφυγή ατυχήματος. Το οποίο δεν απέφυγε μια σχετικά ώριμη κυρία με περιορισμένες γνώσεις στην τεχνολογία. Μετά από αρκετό ψάξιμο για τη χρήση του μηχανισμού, υγρατίστηκε στη δίεση. Ήταν το τελευταίο πλήκτρο ενός πολύπλοκου κωδικού που της είχαν δώσει. Τεχνολογικός σαδισμός.

Μπλόγκερ 

Ακολουθήστε το μπλογκ του Harddog  στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις