Πινακίδες από κατεστραμμένα ΙΧ βρέθηκαν σε δίκυκλα

Είχατε κάποτε ένα παλιό ΙΧ και το αποσύρατε από την κυκλοφορία την δεκαετία του ’80 ή του ’90; Προσέξτε γιατί είναι πολύ πιθανό να σας έρθει κάποια ειδοποίηση από Δημοτική Αστυνομία μέσω της οποίας να σας καλούν να «μαζέψετε» από τον δρόμο που έχετε εγκαταλείψει την… μοτοσικλέτα σας!
Ναι σωστά διαβάσατε! Κάποιοι χρησιμοποιούν τις πινακίδες κυκλοφορίας πολύ παλαιών και κατεστραμμένων αυτοκινήτων για να.. κυκλοφορούν δίκυκλα ή άλλα οχήματα και οι νόμιμοι κάτοχοι των πινακίδων κυκλοφορίας νομίζουν πως τα οχήματά τους έχουν καταστραφεί όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους αντί να κινούνται επάνω σε δίκυκλα ή άλλα οχήματα.
Η αφορμή για το παραπάνω θέμα ξεκίνησε από μία επιστολή που έχουμε στην διάθεση των Αρχών σύμφωνα με την οποία Δημοτική Αστυνομία της Νέας Φιλαδέλφειας καλεί κάποιον ιδιοκτήτη μιας μοτοσυκλέτας με αριθμό κυκλοφορίας «ΡΝ 7847» να την απομακρύνει από τον πεζόδρομο που την έχει εγκαταλείψει.
- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews ΕΔΩ
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις