Θα γίνει η «ΕΡΤ Σπορ HD» το πιο δημοφιλές κανάλι της ΕΡΤ;

Μπαίνει σε εφαρμογή λοιπόν το σχέδιο για την δημιουργία ενός αμιγώς αθλητικού καναλιού, στα πρότυπα της επιτυχημένης ΕΡΑ Σπορ. Αυτό θα βγει στον αέρα από Σεπτέμβριο με 24ωρο αθλητικό πρόγραμμα και, το σημαντικότερο, μηδενικό κόστος (από τη στιγμή φυσικά που έχει πάρει ήδη όλες αυτές τις διοργανώσεις - ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο,
χαντμπολ, Formula 1 κ.ά.) μια και θα αξιοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Το σπορ κανάλι της ΕΡΤ θα εκπέμπει σε μία από τις υπάρχουσες συχνότητες (θα κοπεί κάποιο από τα ξένα προγράμματα) και κάθε ώρα θα παρουσιάζει ένα τρίλεπτο δελτίο αθλητικών ειδήσεων κατευθείαν από την αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ. Εννοείται πως τον πιο εμπορικό από τους αγώνες της ημέρας, όταν απατείται, θα τον δείχνει ταυτόχρονα και η ΕΡΤ1.
Σύμφωνα μάλιστα με το forum του Satleo.gr, η «ΕΡΤ Σπορ» θα βγει τόσο σε κανονική ανάλυση όσο και σε HD ως ξεχωριστό κανάλι, μαζί με την ΕΡΤ HD που θα συνεχίσει να αναμεταδίδει επιλεγμένες εκπομπές της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3.
Νομίζουμε πως η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου, αν δηλαδή θα γίνει η «ΕΡΤ Σπορ HD» το πιο δημοφιλές κανάλι της ΕΡΤ, (θα) είναι εκ των πραγμάτων καταφατική.
- από το e-tetradio
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις