Πέφτουν κεφάλια στη διοίκηση του Epsilon

Οργή Σαββίδη για το νέο όνομα του καναλιού – Δεν του άρεσε το «OPEN»
Εκρηκτική λέγεται ότι ήταν η σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τα στελέχη του «Epsilon», προκειμένου οι τελευταίοι να τον ενημερώσουν για το νέο όνομα του σταθμού, τα σήματα και τη νέα καμπάνια!
Συγκεκριμένα μαθαίνουμε οτι..
δεν άρεσε καθόλου στον επιχειρηματία το όνομα «OPEN» που του πρότεινε η διοίκηση του σταθμού…. Αλλά αυτό που φέρεται να τον εξόργισε περισσότερο ήταν η διαρροή του ονόματος και των σημάτων στον Τύπο μετά από πρωτοβουλία στελεχών του καναλιού ως σίγουρο, χωρίς να έχει ενημερωθεί νωρίτερα και να το έχει εγκρίνει! Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται!
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στελέχη της Dimera στα μέσα της εβδομάδας, μετά την επεισοδιακή σύσκεψη με Σαββίδη, προσπαθούσαν – μάταια όμως, να «μαζέψουν» τα δημοσιεύματα (που μέχρι και σήμερα Κυριακή παρουσιάζουν το «OPEN» ως το νέο όνομα του καναλιού)!
Μετά την γκάφα των στελεχών του «Epsilon» που εξόργισε τον επιχειρηματία – πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν αποκλείουν να πέσουν κεφάλια ψηλά ισταμένων στη διοίκηση του σταθμού.
- από το enimerosi24
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις