Υιοθεσία αδέσποτων ζώων με ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα του δήμου Θέρμης

photo: Eurokinissi

Τη δυνατότητα να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του οποίου θα μπορούν να δουν μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου Θέρμης, έχουν πλέον οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος Θέρμης, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων - Animal Rescue.org, προωθεί την υιοθεσία των αδέσποτων, που αναζητούν μια οικογένεια να τους χαρίσει ζεστασιά και ασφάλεια.

Μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου Θέρμης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ζωάκια που αναζητούν οικογένειες, να επικοινωνήσουν με την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα με το γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης και να υιοθετήσουν ένα εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο και στειρωμένο ζωάκι με πιστοποιητικό υιοθεσίας.

Για να δει κάποιος τα ζωάκια που δίνονται για υιοθεσία, αλλά και για παρακολουθήσει την πορεία τους αρκεί να "κλικάρει" στον σύνδεσμο http://www.thermi.gov.gr/info/?cat=90 και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στο 2396330032.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις