Επεισόδιο σε κλαμπ της Πάτρας - «Ξύλο» μεταξύ μπράβων της νύχτας

photo: Eurokinissi

Aίσθηση έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κατά τις νυχτερινές ώρες έλαβε χώρα σοβαρό επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας όπου συχνάζει νεαρόκοσμος.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι συνεπλάκησαν άτομα μέσα στο κλαμπ, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από αιχμηρό αντικείμενο που βγήκε πάνω στον καβγά.

Εξίσου μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρών στο κλαμπ εκείνη την ώρα ήταν μεταξύ άλλων και ένα άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις παροχής προστασίας σε νυχτερινά καταστήματα.

Το επεισόδιο δεν καταγγέλθηκε επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο αστυνομικοί είναι ενήμεροι για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις καθώς εκφράζονται φόβοι επιστροφής κυκλωμάτων παροχής προστασίας στα μαγαζιά της πολης.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, λένε οι ίδιες πληροφορίες, εθεάθη σε παραλιακή περιοχή άλλο μέλος που είχε επίσης απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις και άρχισε να πυροβολεί με όπλο σημαδεύοντας προς τη θάλασσα.

Πηγή: Tempo24

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις