Νεκρός 75χρονος στα Τρίκαλα από φωτιά

Νεκρός 75χρονος στα Τρίκαλα από φωτιά

 

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή των Τρικάλων ένας 75χρονος, όταν έχασε τις αισθήσεις του στην προσπάθειά του να σβήσει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος έβαλε φωτιά στο χωράφι του για να κάψει ξερά χόρτα. Η φωτιά επεκτάθηκε σε διπλανά χωράφια με ελαιόδεντρα. Ο ίδιος στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά εισέπνευσε καπνό, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καεί.

Η σωρός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Για το θέμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί έρευνα, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις