Αθλητικές δραστηριότητες στα δημοτικά σχολεία με το πρόγραμμα «Αθλότοποι» (video)

Αθλητικές δραστηριότητες στα δημοτικά σχολεία με το πρόγραμμα «Αθλότοποι» (video)

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ επισκέπτονται δημοτικά σχολεία της πόλης και απασχολούν δημιουργικά τους μαθητές με αθλητικές δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα «Αθλότοποι» υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Ε΄Δημοτική Κοινότητα, την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΤΑ ΤΣΙΟΠΡΑ

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις