Συνταξιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Συνταξιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Τρόφιμα  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.. Τα τρόφιμα παρέδωσαν εκ μέρους του συλλόγου  ο πρόεδρος κος Σίμος Μοράρος, ο αντιπρόεδρος κος Ζαχαρίας  Ζάχος  και ο αναπληρωτής ταμίας του συλλόγου κος Θεμιστοκλής  Ζέικος παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κου Δημήτρη Δεληγιάννη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους  και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου . Επίσης το  παρόν έδωσε  ο  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας  κος Μιχάλης Αναστασίου καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

 

www.ert.gr

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις

Share: