ΟΠΕΚΑ: Με 18μηνες συμβάσεις οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

ΟΠΕΚΑ: Με 18μηνες συμβάσεις οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

ΟΠΕΚΑ: Με 18μηνες συμβάσεις οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα που αναλαμβάνουν εργασία

Από την Δευτέρα 15/10/2018 αναλαμβάνουν τις εργασίες καθαριότητας της κεντρικής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΑ εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) 18μηνης διάρκειας.

Οι διαδικασίες του διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ που είχε εκκινήσει ο Οργανισμός ολοκληρώθηκαν και τα οκτώ άτομα που θα αναλάβουν την καθαριότητα του κτιρίου επί της Πατησίων 30 πιάνουν δουλειά την Δευτέρα.

Με τον τρόπο αυτό ο Οργανισμός υλοποιεί τη σχετική νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου μέσω ΑΣΕΠ.

Ο σκοπός δεν είναι άλλος από την αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας και των απολαβών για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, οι οποίοι μάλιστα καλύπτονται και από το καθεστώς ασφάλισης βαρέων και ανθυγιεινών ενσήμων.

Ο ΟΠΕΚΑ καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις