Η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ντέμη Νικολαϊδη

Η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Ντέμη Νικολαϊδη Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει

τον σχολιασμό της κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής του OpenTV που θα αντικαταστήσει το Epsilon.

 

Μπορεί το Open να μετράει αντίστροφα πλέον για να πάρει την θέση του Epsilon, όμως η στελέχωση των εκπομπών που θα υπάρχουν στο πρόγραμμά του συνεχίζεται ακόμα...

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι υπεύθυνοι του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Ντέμη Νικολαΐδη να αναλάβει χρέη σχολιαστή στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του σταθμού για την SuperLeague. 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της μεγάλης δόξας της ΑΕΚ, όμως αν απαντήσει θετικά αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του στα ΜΜΕ.

Η πρώτη του ήταν πριν από δύο χρόνια από την ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, όταν μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, είχαν την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο».

Πηγή gazzetta.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις