Ευρωπαϊκή παρουσία του Δήμου Λεβαδέων για το μεταναστευτικό

Ευρωπαϊκή παρουσία του Δήμου Λεβαδέων για το μεταναστευτικό

Στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που διεξάγεται στο Όσλο και το Ντράμεν της Νορβηγίας, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2018, θα πάρει μέρος ο Δήμος Λεβαδέων.

Συγκεκριμένα ο Δήμος προτάθηκε από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, να συμμετάσχει ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι: «Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε θέματα δεξιοτήτων μεταναστών και ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Η επιλογή έγινε με βάση τη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα HELIOS, και με γνώμονα την απόκτηση επιπλέον εμπειρίας από αντίστοιχα προγράμματα και δράσεις άλλων κρατών.
Εκπρόσωπος του Δήμου σε αυτή τη δράση ορίστηκε ο κ. Σωτήρης Καρβούνης, πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ)».

Σχετικές ειδήσεις:
Παρεμβάσεις για το προσφυγικό και το περιβάλλον από το Δήμο Λεβαδέων

Δήμος Λεβαδέων: Εθελοντές και πρόσφυγες επισκέφτηκαν τους πυρόπληκτους

Πόλεις ανοιχτές στους πρόσφυγες – Συνάντηση Altena και Λιβαδειά

Λιβαδειά: Μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα

Η Λιβαδειά της αλληλεγγύης – Συγκροτήθηκε Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες

«Τα παιδιά της Ριτσώνας» το Σάββατο 16 Ιουνίου στη Λιβαδειά

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις