Κύκλοι της ΓΣΕΕ σχολιάζουν το «καρφί» της Αχτσιόγλου περί «μη σοβαρής Τριτοβάθμιας Συνομοσπονδίας»

photo: Eurokinissi

Έντονους διαλόγους προκάλεσαν στους κύκλους της ΓΣΕΕ τα σχόλια της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κύκλοι της ΓΣΕΕ σχολιάζοντας το «καρφί» της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου περί μη σοβαρής Τριτοβάθμιας Συνομοσπονδίας κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν: «Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να συνδιαλέγεται θεσμικά για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους με... τους βιομηχάνους και τους εκπροσώπους των πολυεθνικών. Είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός των κυβερνητικών στελεχών από αυτές τις επαφές, που προσφάτως ανέδειξαν ως κοινωνικό εταίρο και το Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και ακολουθεί αναγνώριση και των Βιομηχάνων... Άνω Κάτω Ραχούλας. Για τη ΓΣΕΕ αρκεί η εμπιστοσύνη των συνδικαλιζόμενων εργαζομένων και, βεβαίως, η αναγνώριση σοβαρών Διεθνών Οργανισμών και Φορέων όπως είναι το ILO, που παρεμπιπτόντως αναγκάζεται να κλείσει το γραφείο του στην Ελλάδα με ευθύνη της Κυβέρνησης».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις