ΑΣΕΠ: Προσεχώς νέα προκήρυξη για μόνιμους στο ΝΙΜΙΤΣ

ΑΣΕΠ: Προσεχώς νέα προκήρυξη για μόνιμους στο ΝΙΜΙΤΣ

Προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ θα εκδόσει το ΑΣΕΠ

Ειδικότερα επίκειται η έκδοση προκήρυξης του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις και την κάλυψη τριάντα δύο κενών οργανικών θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

Οι ειδικότητες ποου θα αφορά η επικείμενη προκήρυξης θα είναι ΔΕ Νοσηλευτικής και ΤΕ Νοσηλευτικής.

Σήμερα η υπουργός Εργασίας με απόφαση της καθόρισε το συνολικό αριθμό των θέσεων εργασίας στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού, που πρόκειται να πληρωθούν από του προστατεύομενους του ΟΑΕΔ σε τρεις (3).

Η κατανομή και οι θέσεις για τις προσλήψεις:

ΑΣΕΠ

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις