Το ροζ κασκόλ που προκάλεσε σάλο - Λένε ότι θυμίζει γυναικεία γεννητικά όργανα (φωτό)

Το ροζ κασκόλ που προκάλεσε σάλο - Λένε ότι θυμίζει γυναικεία γεννητικά όργανα (φωτό)«The Touch of Fur shawl». Αυτό είναι το όνομα κασκόλ από τη γυναικεία collection του οίκου

Fendi, το οποίο αγγίζει περίπου τα 790 ευρώ.

 

Το κασκόλ είναι ροζ και δημιουργήθηκε από μετάξι, μαλλί και αληθινή γούνα.

The Touch of Fur shawlThe Touch of Fur shawl

Το κασκόλ έχει προκαλέσει συζήτηση μεταξύ των χρηστών του Twitter. Ομως δεν ασχολούνται με την αληθινή γούνα, την οποία πλέον δεν χρησιμοποιούν οι περισσότεροι σχεδιαστές.

Το κοινωνικό δίκτυο παρατήρησε το κασκόλ και σχολίασε ότι κάτι του θυμίζει. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι το κασκόλ θυμίζει γυναικεία γεννητικά γεννητικά όργανα. 

Στην ιστοσελίδα του οίκου Fendi, το ροζ κασκόλ έχει εξαφανιστεί και υπάρχει μόνο η επιλογή του μπλε και του κόκκινου.

Το ροζ κασκόλ έχει εξαφανιστεί από την ιστοσελίδαΤο ροζ κασκόλ έχει εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις