Η αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου για τον πατέρα της και η συγκίνηση της (βίντεο)

Η αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου για τον πατέρα της και η συγκίνηση της (βίντεο)Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο», μιλώντας για τις παιδικές της αναμνήσεις αναφέρθηκε στον μπαμπάς της, αποκαλύπτοντας πως είναι

υιοθετημένος.

«Η γιαγιά μου τον είχε υιοθετήσει τον μπαμπά μου. Δεν είχε τους βιολογικούς του γονείς. Ήταν ένα παιδί υιοθετημένο. Ο πατέρας μου τη λάτρευε τη θετή του μαμά, δεν είχε κανένα παράπονο. Αυτήν αναγνώριζε ως μητέρα», είπε ενώ αργότερα αναφερόμενη στο πατρικό της και στο ξενοδοχείο της οικογένειας που είχε βοηθήσει ως παιδί, συγκινήθηκε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

{youtube}cpblHqduTjk{/youtube}

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις