Καταδικάζει το ξυλοδαρμό νεαρών από αστυνομικούς ο Δήμος Μυκόνου

Καταδικάζει το ξυλοδαρμό νεαρών από αστυνομικούς ο Δήμος Μυκόνου

Απονομή δικαιοσύνης, για το ξυλοδαρμό νεαρών Μυκονιατών από αστυνομικούς, ζητά ο Δήμος Μυκόνου.
Καλεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη να διερευνήσουν την υπόθεση και να αποδώσουν ευθύνες σε όλα τα επίπεδα τιμωρώντας παραδειγματικά τους ενόχους.
Σε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το περιστατικό σκληρής βίας, αναφέρονται τα εξής:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό σκληρής βίας εις βάρος των δύο νεαρών συντοπιτών μας. Καμία ανοχή σε ανάλογες συμπεριφορές.
Καλούμε άμεσα την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου να διερευνήσουν εις βάθος την υπόθεση και να αποδώσουν τις ευθύνες σε όλα τα επίπεδα, τιμωρώντας παραδειγματικά τους ενόχους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει την πρόθεσή του να συνδράμει τα θύματα με τη νομική υπηρεσία του Δήμου και με οικονομική βοήθεια αν χρειαστεί.
Όχι στη συγκάλυψη.
Αιτούμαστε απονομή δικαιοσύνης.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειες τους και ταχεία ανάρρωση».

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις