Ο Ν. Σαντορινιός για το μεταφορικό ισοδύναμο στα καύσιμα (video)

Ο Ν. Σαντορινιός για το μεταφορικό ισοδύναμο στα καύσιμα (video)

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός μίλησε στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της ΕΡΤ1 για το μεταφορικό ισοδύναμο στα καύσιμα, το οποίο πρόκειται να τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Ο κ. Σαντορινιός επεσήμανε ότι η ρύθμιση πρόκειται να ψηφιστεί εντός 10ημερου και αφορά όλη τη νησιωτική χώρα. Επίσης, ανέφερε ότι -σύμφωνα με τις προβλέψεις τους- το κόστος δεν θα ξεπερνά τα 10 λεπτά από την τιμή που υπάρχει στην Αττική, ενώ διευκρίνισε ότι υπάρχουν τρία κριτήρια για τον καθορισμό της τιμής καυσίμων: η απόσταση από τα κέντρα εφοδιασμού, αν υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι στο νησί και το κατά πόσο μεγάλη είναι η αγορά στο νησί.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις