Δήμαρχος και Περιφερειάρχης στο Πολιτιστικό Κέντρο

Δήμαρχος και Περιφερειάρχης στο Πολιτιστικό Κέντρο

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες κατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, Χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου, περπάτησαν στις υπό κατασκευή αίθουσες των παραστάσεων και ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου.
Με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, οι πρώτες παραστάσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνουν εκτός απροόπτου, στις αρχές του 2019.

Ικανοποιημένος από τον ρυθμό των εργασιών, δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. “Διαπίστωσα για μια ακόμη φορά ότι ο ρυθμός των εργασιών είναι ικανοποιητικός και σύντομα το Πολιτιστικό Κέντρο θα μπορεί να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, εργαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι όταν το έργο ολοκληρωθεί, ώστε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτή την προσπάθεια, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μαζί μας και την Περιφέρεια Κρήτης”.

“Είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για το Ηράκλειο, αλλά και για την Κρήτη και την Ελλάδα. Οι πολίτες της Κρήτης και οι επισκέπτες του νησιού θα μπορούν να απολαύσουν το μεγάλο αυτό χώρο πολιτισμού που γίνεται στο νησί μας” δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης και πρόσθεσε, “εμείς από την πλευρά μας, μαζί με την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και σε συνεργασία με τον Δήμο θα υποστηρίξουμε το χώρο πολιτισμού με εκδηλώσεις και δράσεις” .

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις