Οδηγός ήρθε τετ- α- τετ με αρκούδα στο Μέτσοβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οδηγός ήρθε τετ- α- τετ με αρκούδα στο Μέτσοβο (ΒΙΝΤΕΟ)Συνάντηση.... με  μια αρκούδα,είχε χθες το βράδυ σε κεντρικό δρόμο του Μετσόβου

ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μέτσοβο.  "Στην περιοχή του Μετσόβου, είναι πιο συνηθισμένο να συναντήσεις αρκούδα, παρά οποιοδήποτε άλλο ζώο", ανέφερε στο Epirusgate ο άνδρας. Στο βίντεο θα δείτε  το αυτοκίνητο να στρίβει σε ένα στενό της πόλης και αμέσως μετά τη φοβισμένη αρκούδα να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Δείτε το βίντεο του Epirusgate:

{youtube}oh02ceBytzk{/youtube}

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις