Συνελήφθη φυγόποινος απατεώνας που αναζητούνταν εδώ και 12 χρόνια!

photo: Eurokinissi

Μέσα στα... πόδια των αστυνομικών κυκλοφορούσε επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια ένας 50χρονος Έλληνας φυγόποινος, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν παρά μόλις το πρωί της Δευτέρας, όταν τον βρήκαν άνδρες της Ασφαλείας στην πόλη της Ρόδου και του έβαλαν χειροπέδες!

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου για πλαστογραφία και απάτη που είχε διαπράξει στη Ρόδο το 2006, το 2007 και το 2008 και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών!

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις