Χανιά: Συνάντηση του Δημάρχου T. Βάμβουκα με Κινεζική αντιπροσωπεία στην Αθήνα

Χανιά: Συνάντηση του Δημάρχου T. Βάμβουκα με Κινεζική αντιπροσωπεία στην Αθήνα

Με αντιπροσωπεία του Δήμου της Κινέζικης πόλης QUIN HUANGDAO, καθώς και με κρατικά στελέχη, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Φιλίας κ. Φώτη Προβατά και του προέδρου της Κινεζικής κοινότητας της Ελλάδας, συναντήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο τύπου εξέδωσε την Τετάρτη ο Δήμος Χανίων.
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου
Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συναντήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη με αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου από τον Δήμο της Κινέζικης πόλης QUIN HUANGDAO, καθώς και με κρατικά στελέχη, με την παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Φιλίας κ. Φώτη Προβατά και του προέδρου της Κινεζικής κοινότητας της Ελλάδας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να εξεταστεί η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, μετά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί και από τις δύο πλευρές.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία στους τομείς του Τουρισμού, της εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, των επενδύσεων και της εκπαίδευσης.

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις