Παρουσία του Υπουργού Υγείας ο 2ος Δημόσιος Απολογισμός του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Παρουσία του Υπουργού Υγείας ο 2ος Δημόσιος Απολογισμός του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 ο ετήσιος απολογισμός του Νοσοκομείου Ρεθύμνου με τίτλο:
«2ος Δημόσιος Απολογισμός Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου 2017/18». Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών του Νοσοκομείου οι οποίοι θα αναφερθούν στις επιμέρους δράσεις και τα πεπραγμένα των αντίστοιχων Διευθύνσεων και Τμημάτων. Στον δημόσιο απολογισμό θα συμμετέχουν φορείς υγείας και σύλλογοι εργαζομένων και ασθενών προκειμένου να τοποθετηθούν επί θεμάτων που σχετίζονται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Νοσοκομείου και την μεταξύ τους συνεργασία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι του Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου 10.30 το πρωί και είναι ανοικτή προς το κοινό το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να απευθύνει ερωτήσεις ή σχόλια προς τη Διοίκηση και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις