Αποζημίωση «μαμούθ» ζητά η οικογένεια της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από γιατρό στο Ιπποκράτειο

Αποζημίωση «μαμούθ» ζητά η οικογένεια της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από γιατρό στο ΙπποκράτειοΗ οικογένεια της μεσίτριας που έχασε την ζωή τους από τον αγγειοχειρούργο, ζητά αποζημίωση από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο. 

 

Μετά την καταδίκη του αγγειοχειρουργού σε ισόβια κάθειρξη, για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτρια, η οικογένεια της έρχεται αντιμέτωπη και με το νοσοκομείο Ιπποκράτειο. 

Ο αγγειοχειρουργός δούλευε στο Ιπποκράτειο και όλα συνέβησαν στους χώρους του νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2017. 

Σύμφωνα με δημοσίευσα της Real News, η οικογένεια της γυναίκας διεκδικεί αποζημίωση «μαμούθ» ύψους 5 εκ. ευρώ από το νοσοκομείο. Η οικογένεια της 36χρονης, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για πλημμελή φύλαξη των αναισθητικών φαρμάκων, τα οποία χρησιμοποίησε ο γιατρός και οδήγησε την γυναίκα στο θάνατο.

{youtube}duBKlEJbcB4{/youtube}

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις