Θέλουν να φιμώσουν ΜΜΕ και δημοσιογράφους

Πρόταση της ΚΕΔ για άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα από κάποια κέντρα εξουσίας η στοχοποίηση τη δημοσιογραφικής κριτικής.
Η εκκωφαντική σιωπή της ΕΣΗΕΑ απέναντι στον κυβερνητικό εμφύλιο για την ΕΡΤ, η ανοχή της πλειοψηφίας του ΔΣ της Ένωσης, στο εξωραϊσμό κυβερνητικών και άλλων χειρισμών από το ΑΠΕ και δημόσια ΜΜΕ, συνεχίζεται τώρα και για την υπόθεση με τα.. μυστικά κονδύλια , που επανήλθε με τις… φιλοφρονήσεις, σχεδόν δημοσίως, μεταξύ υπουργών.
Η ουσιαστική παρέμβαση των δημοσιογραφικών ενώσεων δυστυχώς και στην περίπτωση αυτή απουσιάζει.
Δεν φτάνει ότι το σχέδιο για κατάργηση του αυτοφώρου που αφορά τους δημοσιογράφους, οδηγείται σε ναυάγιο. Ανασύρεται τώρα από τα πέτρινα χρόνια και η εξοργιστικήκατηγορία περί κατασκοπίας(!..) για να καταργήσουν την ελευθερία της έκφρασης.
Ήδη ζητήθηκε επείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τα θέματα αυτά.
Σιγά όμως μην ασχοληθεί με αυτά η πλειοψηφία του ΔΣ. Άλλες είναι οι προτεραιότητες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Μετά τον ΕΔΟΕΑΠ παραδίδουν και την ενημέρωση...
20/10/2018
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις