Δείτε τη "Βάλια" και τον "Μανωλάκη" να ποζάρουν ξανά μαζί 12 χρόνια μετά το τέλος του "Καφέ της Χαράς"

Δείτε τη Επανένωση-έκπληξη είχαμε για δύο από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, τις σεζόν 2003-2006.

Δώδεκα χρόνια λοιπόν μετά το τέλος της σειράς ο τηλεοπτικός Μανωλάκης, κατά κόσμον, Πάρης Σκαρτσολιάς και η τηλεοπτική Βάλια, κατά κόσμον, Έφη Ρασσιά, πόζαραν μαζί, έχοντας δίπλα τους την Άννα Χατζησοφιά, η οποία μαζί με τον Χάρη Ρώμα έγραψε το σενάριο του Καφέ της Χαράς.

Αυτή είναι μάλιστα και η πρώτη φορά που βλέπουμε πως είναι σήμερα η Βάλια, της οποία τα ίχνη είχαν χαθεί, μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς. Η Έφη Ρασσιά είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, ενώ η φωτογραφία που ανέβασε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στο Instagram έκανε τα σχόλια των διαδικτυακών του ακολούθων να μη σταματούν στιγμή.

Πολλοί μάλιστα συνέδεσαν την κοινή τους φωτογραφία, με τις φήμες για επιστροφή του Καφέ της Χαράς με νέα επεισόδια.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις