Αμφιλοχία : Τροχαίο με τραυματίες

Αμφιλοχία : Τροχαίο με τραυματίες

Τέσσερα άτομα  τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε χθες το απόγευμα  στο 30ο χλμ.  της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας- Βόνιτσας κοντά στα Παλιαμπέλα. Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν μετωπική όταν το ένα από αυτά που  κινείτο με κατεύθυνση την Αμφιλοχία  ξέφυγε  σε δεξιά στροφή και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Οι δύο  οδηγοί και οι δύο  συνεπιβάτες των οχημάτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βόνιτσας χωρίς να  διατρέχει κίνδυνο  η ζωή τους.

Το συγκεκριμένο τμήμα  της Εθνικής Οδού θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα στο παλαιό δίκτυο  αφού εκεί συμβαίνουν συχνά τροχαία και πολλές φορές θανατηφόρα   ατυχήματα.

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις