Καβάλα: Σύμφωνο συνεργασίας Νοσοκομείου-ΚΟΙΣΠΕ

Καβάλα: Σύμφωνο συνεργασίας Νοσοκομείου-ΚΟΙΣΠΕ

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη χθες μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Νομού Καβάλας (ΚοιΣΠΕ Καβάλας).

Στο πλαίσιο αυτής της προγραμματικής συνεργασίας ο ΚοιΣΠΕ προσέλαβε και θα διαθέσει στο Νοσοκομείο Καβάλας πέντε (5) εργαζομένους και συγκεκριμένα, τηλεφωνητή, υπάλληλο καθαριότητας, κλητήρα, υπάλληλο γραφείου και φύλακα ασθενών προκειμένου το Νοσοκομείο να καλύψει κατεπείγουσες ανάγκες του.

Έκθεση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας από τα παιδιά του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με τον τίτλο «Τα παιδιά του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. δημιουργούν» θα πραγματοποιηθεί από σήμερα (Τρίτη) έως την Πέμπτη στην είσοδο του νοσοκομείου Καβάλας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης που εδρεύει στη Χρυσούπολη, το οποίο είναι κομμάτι του Νοσοκομείου, και έχει στόχο την επιβράβευση των παιδιών του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ..

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις