Τρίμη! Η ανέγγιχτη, παραδεισένια παραλία της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίμη! Η ανέγγιχτη, παραδεισένια παραλία της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά στο Internet τον ανέγγιχτο παράδεισο

 

 .

 

Πρόκειται για την παραλία Τρίμη, που βρίσκεται στα σύνορα του Αγίου Όρους και που  όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα, είναι πραγματικά εξαιρετικής ομορφιάς.

Στην ουσία πρόκειται για τρεις παραλίες που χωρίζονται μεταξύ τους από πανύψηλα κάθετα βράχια που ρίχνουν τη σκιά τους στη θάλασσα προσφέροντας πολύτιμο καταφύγιο από τις καλοκαιρινές ακτίνες του ηλίου. Πολλοί δοκιμάζουν μάλιστα από αυτά παράτολμες βουτιές.

Οι κολπίσκοι είναι σχήματος Ω και θυμίζουν σε μικρογραφία το σχήμα της διάσημης Βοϊδοκοιλιάς της Μεσσηνίας. Ένας πραγματικά ανέγγιχτος παράδεισος, προσβάσιμος κυρίως με σκάφος αλλά και με μονοπάτι ή κολύμπι από διπλανή παραλία για τους πιο επιδέξιους.

{youtube}gQ_13-3JJcU{/youtube}

 Βίντεο https://watersports-centre.gr/

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις