Δόξα Κ. Καμήλας: Λύση συνεργασίας με Γ. Παπαδόπουλο

Δόξα Κ. Καμήλας: Λύση συνεργασίας με Γ. Παπαδόπουλο

Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Κάτω Καμήλας αποτελεί από σήμερα ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή και παλαίμαχο παίκτη του Πανσερραϊκού. Η ανακοίνωση της Δόξας Κάτω Καμήλας:

O Γιώργος Παπαδόπουλος αρχηγός του Πανσερραϊκού σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τη δεκαετία του 80

«Η διοίκηση της ομάδας μας, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γεώργιο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τα όσα πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα, καθώς και για την άνοδο αυτής στην επίλεκτη κατηγορία. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείουμε μελλοντική συνεργασία στο μέλλον!! Σεβασμός στον προπονητή των πρωταθλημάτων!!»

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις