Ο Ι. Σαββίδης το πήρε προσωπικά. Ποιο αθλητικό γεγονός φέρνει στο Οpen

Ο Ι. Σαββίδης το πήρε προσωπικά. Ποιο αθλητικό γεγονός φέρνει στο ΟpenΌτι αγαπάει το ποδοσφαίρο είναι γνωστό σε όσους τον γνωρίζουν. Γι αυτό άλλωστε έχει εμπλακεί στα διοικητικά , τώρα του ΠΑΟΚ και παλαιότερα της Ροστόφ στην Ρωσία

 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ως στόχο, το νεοσύστατο κανάλι Open Tv, να φτάσει στην κορυφή και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που κάνει.

Το Open στηρίζει πολλά στα αθλητικά του προγράμματα, καθώς μετά την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος και την συμφωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη για κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, εξασφάλισε και θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα, τους σπουδαίους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 22:00 με το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ, ενώ δυο εβδομάδες μετά, 24/11, το Open θα μεταδώσει και τη ρεβάνς στο «Μονουμεντάλ».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις